Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I TVIVEL SJUNKA NER

 

Ett ord eller två

helst fler

 

om jag bara

finge vara

 

mig på riktigt

 

skulle orden

rinna flödande

 

ge svalka i ordens

rena källa

 

befrielse i ordens

sanna innebörd

 

kärlekens evangelium

 

aldrig mer

i tvivel sjunka ner




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-31 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, att hitta sig själv i orden - lysande åskådliggjort! Precis så magiskt är det även att få se någons själ eller person skina genom sin text!
2017-11-01

  Anya VIP
"om jag bara
finge vara
 
mig på riktigt"

Så väl jag känner igen mig. Men orden har du.
2017-11-01

    ej medlem längre
Orden finns det gäller bara att fånga den och det gör du bra här..
2017-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärd text om ordens betydelse!
2017-10-31

    Sefarge VIP
Befriande ord!
Om att gå sin egen
Väg och inte härma
andra?
;)
2017-10-31

  Blomma-Stjärna VIP
ja, något - "mig på riktigt" - måste vara tillhands för att vi ska kunna vaska fram det sanna - - - - -
och hittar man inte sin sanna röst är man så lätt att manipulera!
bra skrivet om något man inte kan ta för givet!
2017-10-31

    ej medlem längre
Ja, de där orden...
Fint skrivet.
2017-10-31

    ej medlem längre
Att finna de rätta orden som befriar...kanske bara en dröm att hoppas på.
2017-10-31

  ULJO
Så fint och berörande skaldat
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP