Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betongest for the strongest

 

De små, subtila tecken

som triggar

så lätt blottas

min egen sårbarhet 

 

Illusionen tar paus 

 

Det icke överförbara överförs 

Från en mage till en annan 

 

Ångest för gårdagens ångest 

Ångest för morgondagens ångest 

Ångest över ångesten 

Ångest över utebliven ångest 

 

Det överförda och det som blev kvar 

i den andres sinne




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-31 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP