Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
över


näsan

näsan under vattnet

guppar upp

fanns där någonsin en stege

det är inte envar förunnat att den andre

lutar sig ner fattar
tag drag

du är lätt det går bra




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-13 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
samma här
läppen mår bra bättre
luftfärd


2017-12-14

    ej medlem längre
jag fick mig ett leende av denna drastiska bild!
och nej, det är verkligen inte alla förunnat.
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly