Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trygghet med Smärta. Den finns där! Själens krigare!


Själens Smärta och Min Trygghet!

Jag är med Själen.
Hur vet jag det?
Jag har ont i själen, ont i magen, och mår illa!

Så känns det att vara med själen!
Klyvnad på Gång?
Eller, är du ETT med själen.

För att du kan vara din sjukdom!
Det är inte längre Den sjukdomen!

Kontroll på gång!
Håll fast i Smärtan!
Den känns trygg nu!

Den stoppar dig, från att göra det, som tidigare har varit fel! Din sjukdom kom i rättan tid!

Din sjukdom är bara din!
Ej diagnosticerad!
Men det vill du väl inte heller, att den skall vara?
För då ska den botas, och det vill du inte!
Ät mindre och drick massor med Vatten!




Bunden vers av Mim
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-11-01 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim