Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ovanligt privat text för att vara min


Min livslevande kamrat


Hon står ut med mina utfall

Vet att hon är min gåva

Osäker på mig

Självklart



Men hon har aldrig anklagat mig för något

Jag aldrig sagt-menat-gjort


Det är skillnaden mellan att säga och göra!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt