Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria och jag

"Livet är en strid, en kamp
som skall vinnaS, GENOM GODHET."(mARIA)
Men hon kan inte ens öppna dörren när man ringer...
"Gör livet till en sång
Dröm barnet som Du har inom Dig
Stilla rör Du strängarna pling plong...
Du är alltid inom mig"(Claes)
Inget svar...
"Idag är jag så himla glad
För jag älskar Dig
Som löven i parken utanför är jag
Faller sakta mellan Dig och mig"(Claes)
(21 okt 2017 Kransen och Udden)




Fri vers av claes fredelius
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-11-03 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius