Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nivåskillnader!

Jag har en mygga utanför mitt fönster, Jag tänker; Vad skönt, att du inte kan komma in!
Samtidigt som jag ser myggan, ser jag en fågel, högt upp i det blå!
Och jag tänker; -Lilla fågel, om du bara kunnat se myggan utanför mitt fönster!
Men såklart!
Du är där ovan, och myggan är här nedan!




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-03 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim