Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Solen kom tillbaka
som om inget hänt
och ingen tid passerat
sedan blomningstiden

Som om allt därefter
inte varit något annat
än en ond, mörk dröm,
en väntan på att få vakna




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-03 13:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Allting kommer tillbaka i det oändliga kretsloppet (Eller tar det slut en dag?)
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta