Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För släktens fortlevande

 

 

 

I en spindels nät av korsstygn
sitter bytet ohjälpligt fångad
i en död av panik
att snart vara spindelns mat.

Kanske ovetande om sitt öde
som vi alla inför slutet.

Skönt att vara ovetande
innan förmultningen.

Eller som bytet i spindelns nät
väntar på att bli födda
för att spindeln kan fortsätta
sitt liv!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-04 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP