Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mörka sida


Jag håller den med mina klor

Vill inte den skall drabba

Någon annan

Än mig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-04 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt