Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Jag känner mig bunden i bur av livets sattyg
På glömda broar jag rider dig in
Som nakna scarfsar utan hals beträder jag livets substans




Fri vers av Smulltrongullet
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-04 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smulltrongullet
Smulltrongullet