Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Tystnad runt hyperventilerandets stämma
Toner som aldrig går att glömma
Inspirationen kommer från dagens sorger

Trevande, gömda sarkastiska och ofarliga
lockar de fram det undermedvetnas skam

Ihållande och dröjande vispar de ihop sitt eget recept
Doktorn rår inte på detta sätt

Idag är en sämre dag än imon




Fri vers av Smulltrongullet
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-07 17:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Smulltrongullet
Smulltrongullet