Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulerad

Jag är inte mindre smart för att du lyckades fånga mig
i min tillfälliga sinnesstämning.
Du blev avbruten för att du fann dig i min verklighet!
En verklighet där du inte hörde hemma och måste därför lämna!
Sanningen sved
du lyckades bedårande med din enmansshow
men ibland åker inte ridån ända ner
och skymtar av din verklighet lyser på en tyst publik som lämnat dig i applåder men nu faller i tystnad!
Din tystnad!
Säregen präglad av verkligheten!
Den var ljus du gjorde de.
Mörk jag gestaltade din närhet som något värmande
men ta dig i ackt det var solens tid
och jag glömde vilken värme den hade över mig
den påminde av din.
Men när jag inte uti din famn var
fann jag mig bar
som om vintern kommit med ett osynligt kallt täcke
för bara mig att känna
detta måste jag bränna!
Täcket är bränt och alla årstider har jag nu på känn




Fri vers av Smulltrongullet
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-05 12:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark och i beröring
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Smulltrongullet
Smulltrongullet