Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplös repris

Om jag bara visste,
trodde aldrig att jag skulle gå här igen
samma väg
samma steg i nya skor
en karaktär att sätta ut på kartan
de nya kordinationerna är för alltid skiftande
och ska sättas i världen
först när dessa steg
på vanda gator
i nya skor har tagit sig till nya vägar




Fri vers av Smulltrongullet
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-05 12:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket väl skriven full av både känsla och frågor!
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Smulltrongullet
Smulltrongullet