Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simpel, dum och magisk

Måste jag kunna allt om världens himlakroppar
eller göra en djupdykning i cellens uppbyggnad
för att kunna befästa min upplevelse
syn och tillfredsställd bedömning!
Räcker mina ord i viss utsträckning
har jag då precis gått förbi den akademikerns långa hårda slit
eller bara vridit på min dagliga koncentration av iakttagelser
och oprövade teser för att ge er människan!
Simpel dum men magisk




Fri vers av Smulltrongullet
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-05 12:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA allt därinom kan vi alla var..bra skriftat!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Smulltrongullet
Smulltrongullet