Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens under

Som vilande droppar som övervinner vindens slag och ytspänningens lag
Till och med tyngdkraftens lag ger sig hän och avnjuter glittret i den falnande droppen skapad av himlens behag..




Fri vers av Smulltrongullet
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-04 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smulltrongullet
Smulltrongullet