Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödliga steg

 

 

 

Du som trampar på vår jord
utan att känna till
vilkas liv som där har utsläckts
för världens framtid.


Varje steg på vår jord
dödar massor med liv
på dess väg till odödlighet.


Alla har inte samma chans
men möjligheter.


Det är bara ödet som avgör
och tiden som gör ödet möjligt.

En dag är det min och din tur
andra kommer trampa på jorden.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-05 00:36



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tack aol! Dina fina ord lyser över de mina ord du berömmer. Ditt och mitt blir tillsammans ett mästervärk!
2017-11-05

  aol
Man känner allvaret i denna så kloka skrift, för just så är det ju bara.gillas mycket,
2017-11-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP