Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substans

Låt förändringarnas långsamma famn ge dig trygghet och tillit
Så att du slipper ta några beslut idag.
Världen begär det du gör av dig själv.
Du kan omöjligt väga ditt värde
precis som du inte kan väga världens.
Ge sig hän är en konst många vill uppnå
och de fuskar med tillsatser.
Om världen velat ge dig all materia i hjärnan
hade den gjort det
och inte skapat dina barnsliga händer som leker doktor med kemiska substanser.
Allt är genvägar men i slutänden blir det senvägar och du glömmer verkligheten och uppskattningen inför världen.




Fri vers av Smulltrongullet
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-05 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smulltrongullet
Smulltrongullet