Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har sina vägar



Vi har fått livets gåva att förvalta


Du kan inte veta om morgondagen

Bjuder dig smärta eller lust


Livet har sina vägar


Mellan smärtan

Och lyckan



Alltet visar sig tillslut

Vare sig vi vill eller

inte-




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 21:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Innerliga
Klokhets
Ord!

2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt