Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så jävla lätt!




På asociala medier

Sitta på sin kammare


Vägra sitt namn


Skicka skit till höger och vänster



Du skulle må bra mycket bättre


Om du skrev under ditt namn


Nicka bort Nicket



Stå för din Poesi



Din särart




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-06 21:43



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja du, det hoppas jag ofta när jag läser folk....att "när i helvete ska du ta av dig skyddsmasken ?" Det kan inte hända nåt....eller är vi naiva ?
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt