Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon föraktar mig


Tro inte att det är en lätt grej

När hon väntar på nästa angrepp


Tro inte att jag vänder mig

Bort från den MAN jag alltid

Varit



Hennes förakt och besvikelser

Vill jag -med Gud som vittne!

Tala om.


Jag älskar både män och kvinnor

Andra djur vet var jag finns




Kram från Mike











Kram




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt