Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördöm


Fördöm mig

Tala om för mig

Vad jag borde gjort

I mitt liv



Glöm inte din del

I ditt liv



Fördöm mig

Låt mig vara



Den jag är



Amen





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-07 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt