Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehandlingsbar

 

Jag har gått igenom

en stor, stor förvandling

Jag mådde jättedåligt  

Och alla sa att jag behövde behandling

 

En vän sa till mig "du måste gå på Reiki healing"

Det enda jag kände i kroppen efteråt var en creepy feeling 

Och så gick jag istället till en homofobisk homeopat

Men usch den karln va en sån jävla psykopat

 

Sen testade jag att gå på akupunktur 

Men det gjorde mig bara än mer irriterad och sur

Och efter besöket hos en napprapat

Kunde jag inte längre gå ner i spagat 

 

Så nu får det räcka med all kvacksalveri 

Jag tänker inte betala ett öre till för er lurendrejeri 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-08 18:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det kanske är bättre med en bägare med nån kompis....och vacker utsikt....
2017-11-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Förhandlingsbart läge
2017-11-08

    Lars J
Så bra! Allvarlig med en humoristisk underton, bokmärkes
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP