Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonens röda adagio


det är livets nåd och motsättning
varje tråd vävd varje människa vandrande
varje andetag genom smärtans skarphet och glädjens sköra skratt
ja det är livets nåd och motsättning
att ligga där allting snurrar
räknandes intet odrunknad odöd
men med öppna händer
så att man kan lyssna till hur gräset fållar sig samman
och så att man kan dela nattvandranderskan tysta bön
innan man reser sig, reser sig och ser 
vägens böjning, den där det en gång, blev lagt en sten




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 581 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-07 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten vibrerar av skörhet och styrka, visdom och skönhet.
2017-11-08

  Silverstripe
Och det är livets nåd och mening
att texter som denna blir till
2017-11-08

  Nanna X
mjuk och stark!!
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP