Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst kan man älska en kåkfarare

Du är min svaghet
Din ljusblå blick
Känns som en käftsmäll
När jag ännu en gång
Försöker förmana dig att ta dig samman
Och mina ögon tåras
Av den oskuldsfullhet
Som fortfarande lyser igenom dina ögon
Trots alla dina tunga erfarenheter
Av livet




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-08 23:26



Bookmark and Share


  Kubla Khan
Älskar!
2017-11-09

  Bjarne Nordbö
Jag hoppas det. Annars ligger jag illa till.
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish