Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens.. Du är

Och utan din röst
Är musiken utan toner
Blicken utan liv
Och havets vågor
Vilsna

I månens sken
Över djup
Ligger en klang
Av hjärtats dramatiska slag

Du talar i gåtor
Blundar

Vrider din axel genom tiden
Målar oändlighet
Över ett stumt talande universum

Ger mig svarta hål
Där tankarna är
Föda åt fantasin

Och morgondagen
Den ligger nyfödd
Bländande

I själens spegel
Där
Stormar aldrig
Havet





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-09 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish