Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Står på knä
Framför

Lägger min vilja åt sidan
Låter dig leda mig dit du vill

Stannar gärna

Låter mig smekas

Tolkar dig genom timmars töcken
Din gestalt
Är tydlig

Och din famn är ett skepp
Där jag vaggas till sömns
Som på vågor

Där din kärlek
Är luften jag andas




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-09 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish