Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade, älskade mamma

Kärleken till dig är stort röd
Känslan inom en gråt

Från ett svartvitt fotografi
Ler du
Ännu liten
Ovetande om vad som komma skall

Vill krama dig genom tiden
Leda dig på den andra vägen
Lyfta dig över smärtan och gråten

Smeka ärren ur ditt ansikte
Och blåsa bort dina trasiga begär

De vita runda

Det finns dagar
Då du inte är
Bara finns
I en tomhet

Där du ensam
Kämpar
Mot drakar och demoner

Där ser du inte
Finns inte vi

Vi lägger dig till hjärtat
Älskar
I alla de dagar som räknas





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-09 20:58



Bookmark and Share


  aol
Så ömt starkt berörande borrar sej texten mot hjärtat.
2017-11-10

  Chawa VIP
Så ömsint och omfamnande till älskade mor... texten efterlämnar en vacker klang!
2017-11-09

  Kubla Khan
Fin, jobbig och stark på samma gång!
2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish