Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blickfång Adonis

Korridorer långa av längtan

Jag är din trånande åskådare
När du
Likt en Adonis
I
Perfektion
Kliver genom längtans längder

Ser mig
Tränger djupt in i min mötande blick

Vet
Min önskan

Viskar tyst i mitt öra
Ord
Bara menade för mig

Mot din kropp
Är jag liten

Dina krävande händer
Är min njutning

I den vita blusens glipa
Visar sig din svaghet
Mjuka varma
Bara för dig

Och där
I längtans långa korridorer

Lyfter du mig
Mot sjunde himlen








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-10 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina formuleringar är magiska!
Bokmärker!
2017-11-12

  Hopplös själ
Lucky you two :)
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish