Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö




Vad kan jag annat säga

När jag förringat dig


Gjort dig så liten


Då min vän


Måste jag säga



Adjö



Med all den smärta som kvarstår


Kanske det är bäst det Gud

Önskar?


Kram




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-11 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt