Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där


luften

just nu är det bra
ska försöka dra ut nuet
till ett större nu

äta kaka långsamt
och andas glöm inte andas
byta luft en annan luft

annan värld då där nu




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 439 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-11 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
panta rei
nu
sen
2017-11-12

  Hopplös själ
Min känsla och tolkning blir nog att njuta av livet och inte bara stressa vidare.

Tänkvärt i vilket fall! :)
2017-11-11

    ej medlem längre
bra nuet blir större
lättare andas
kram <3

2017-11-11

    ej medlem längre
Kyligare klar
fint

2017-11-11

  Jan Johansson
Fin text

2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Taly