Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar tjejer ( ur arkivet)


Jag gillar tjejer och trevliga sådana
Jag gillar tjejer som är vackra
Och har hjärtat på rätta stället
Med vacker menar jag att de har nåt speciellt
Inte behöver de vara fotomodeller
Nej, nej..
Så menar jag inte
Jag gillar tjejer i MC ställ och polisuniform
Jag gillar tjejer som uppmuntrar
Och inte konkurrerar med varandra
Jag gillar tjejer som serverar drinkar i baren
Som kan be stökiga kunder hålla käften
Jag gillar ärliga, härliga, skrattiga tjejer
Med humor och glimten i ögat
Och vet ni..
Jag är inte lesbisk
För all del
Det går lika bra med killar också:)




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-11 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart slut..med tanke på hur många som börjar läsa i hopp om att få sig till livs en lesbisk fantasi. Myself included, får jag dessvärre(?) erkänna.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish