Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mislim / Tänker

 

Mislim na tebe

Pa i onda kad mislim

Na nesto drugo 

 

Tänker på dig 

Till och med när jag tänker 

På något annat 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-11 13:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sådan är kärleken. Den smyger sig alltid in. Mycket fint diktat.
2017-11-11

    ej medlem längre
Låter härligt! :-)
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP