Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Varför ska det vara så trögt?

Två veckor sedan flyttade någon

ut ur en lägenhet

i trappuppgången

där jag har min lägenhet

efter det

har inte dosan jag fått

för att det lättare ska gå

att öppna dörren till trapphuset

nu är det så trögt 

att det är ingen ide

att använda dosan

jag har ringt kommunen

fått ett telefonnummer

till den som kan fixa

så det gåt lätt igen

ingenting har hänt

igår ringde jag den firman

ingen svarade

men efte tjugo minuter

ringde en man upp mig

han berättade att dom inte

fick ha någonting 

med ärenden som det jag hade

ringde kommunen igen

så nu ligger mitt ärende hos kommunen igen

på måndag

hoppas jag någon kommer

och fixar dörren

den är tung

försöka komma in med rollatorn

när jag vatit och handlat

är nästan omöjligt

det går

men mina armar och axlar

har fått ta emot mycket stryk

händer inget finns både tidningar

och lokal teve

att ta till hjälp

så något händer

 

anits 10 november 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-11 20:41



Bookmark and Share


  ULJO
Att du alltid ska behöva ha det så jobbigt. Lider med dig.
2017-11-14

  Lars Hedlin
Låter mycket jobbigt!
2017-11-14

    ej medlem längre
det är samma visa jämt
kommunen tar evigheter att nå
och hjälp att få!

Otroligt dåligt
2017-11-13

  Eva Helene VIP
Så frustrerande! Men vet att du är envis så jag hejar på dig! Lycka till!
2017-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Såå tråkigt att du måste bråka med dem, men ge inte upp...
2017-11-12

  Bibbi VIP
Bedrövligt tillstånd.
2017-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt detta.
Vårt bostadsföretag är alltid väldigt snabba när vi felanmäler.
2017-11-11

    ej medlem längre
Bedrövligt att ingen kan ta ansvar för något nu för tiden utan det blir krångel!
2017-11-11

  Niliboy
Ja, ge dig inte!
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP