Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikationer

Alla människor
Strömmar ut
Strömmar in
I tågen

Blickar som
Tittar
Rakt fram
Utan att
Se

Hur många
Själar
Hur många
Drömmar
Ryms det?

Alla
Försöker
Hinna
Men är
Alltid
Sena

Allt vi
Har
Är nu

Idag
Igår
Imorgon
Dåtid
Framtid

Var på
Tidslinjen
Finns
Du & Jag?




Fri vers av Virvelvind
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-12 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind