Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 oktober - utan förklaring

en underliggande konstruktion skapad i urtiden och urbota fånig. ger doften av kaffe, den nyöppnade boken och ron i ensamheten regnbågsproportioner. 

i fjärran simmar hajarna i takt. och allt är gott Mandolin. allt är gott.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-12 16:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det saknas väl choklad i 'Chokladbollar'? Inte alla dricker kaffe på 'kafferaster'. Så varför skulle texter vara undantagna en 'märklig tradition' det 'lätt irrationella' inom logiken?
2017-11-15

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ack, här kommer en skrift som direkt lyfter en ut ur boxen. Bra det.
Och nu måste jag gå och lägga mig utan att veta vem Mandolin är.
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP