Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utvisad på egen frivillig begäran


Oordnade tankar om vår onda värld

 

 

Tänker skriva något.

Vad och varför vet jag inte

Världen verkar så kall och hård nu

Tänker på en ung man från någonstans

Nu ger han upp och åker hem

Till en säker död 

Han orkar inte hoppas längre 

Kommer han hem med sina svenska pengar

behöver han inte ängslas länge

De som hatar honom för att han fötts i en utstött grupp

och vanliga tjuvar försöker vara först att ta hans liv

Det tar inte lång tid

Han vill hellre få en kula än en kniv som ett offerlamm.

Vi ser bara på.




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-12 22:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Intressant text på sitt sätt. Texten vittnar om ett sätt och perspektiv. Världen fungerar inte så dock. Troligtvis.
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP