Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

banvallen

stå åt sidan nu
oanmäld silverf0t ren
hennes följe är

hög luft pilfinkar
kvittrande andas kylan
under duniga bröst




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 643 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-13 19:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert. Tycker om silverfot extra mycket. Vackert ord.
2017-12-09

  Ronny Berk
Väl funnen haiku, ja !
2017-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Superfina haikus!
2017-11-14

  ULJO
Riktigt bra
2017-11-14

  Lars Hedlin
Mycket bra
2017-11-14

  lodjuret/seglare VIP
Sagan 'Den fula ankungen'?
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP