Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas att vi inte känner varann

Vi går båda och låtsas att ingen ser
Att vi en gång bara var två själar som ville ha mer

Vi låtsas som om vi aldrig nånsin sett varann
Men det var inte längesen vi brukade gå längst gatorna hand i hand

Jag kommer ihåg när du höll om mig och luktade av trä
Hur jag önskade att du en dag skulle falla ner på knä

Nu står vi här som om vi inte känner varann
För att ingen ska se de vi engång hade inom oss som brann

Vi är mästare i att hålla borta alla minnen
Men på fyllan ibland kan jag inte alltid hålla rätt på alla sinnen

På dagarna kan jag fortfarande känna din blick bränna i nacken
Och jag vet att vi båda tänker på den där natten

Natten som fördes oss närmare varann
Men som vi nu låtsas att den aldrig varit sann

Vi har levt länge i denna lögn av känslor
Men vi har båda kommit överens om dessa villkor

Nu står vi här som om vi inte känner varann
För att ingen ska se de vi engång hade inom oss som brann

Vi är mästare i att hålla borta alla minnen
Men på fyllan ibland kan jag inte alltid hålla rätt på alla mina sinnen




Fri vers av Emelieeklund
Läst 409 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-13 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, ibland är det fanimej inte lätt. Gott rutat!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Emelieeklund
Emelieeklund