Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Jag väntar här medans du väntar på henne

Du är inte redo och jag vet

Men jag står här tills du förstått att jag är den som finns vid din sida när alla andra har gått

Du säger att du inte kommit över henne
Och vill se om det finns en chans

Men om du bara gav mig en sekund skulle dina minnen stanna hos mig

Jag väntar här medans du väntar på henne

Låt mig visa dig kärleken du förtjänar

Om du la din hand i min skulle jag inte släppa dig

Men jag vet baby, du är inte redo att sträcka ut

Men när du är , står jag kvar här på perrongen och väntar

Perrongen som våra blickar möttes för första gången

Ingen kunde slita blicken från den andra samtidig som kinderna började blossa

Men i samma sekund som sommarens varma vindar svepte förbi var du borta

Jag står kvar här när din väntan på henne är över




Fri vers av Emelieeklund
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-02 13:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Det är hans förlust,
att han ej fokuserar på Dig.
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Emelieeklund
Emelieeklund