Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar





Mina tankar på dig får jag inte att försvinna
Hur din hand ömsamt höll min nacke och du fick mina läppar att brinna 

Mitt i nattens ljus stod vi där med armarna om varann
Men samma natt låg det en annan kvinna i din famn

Jag inbillar mig att det fanns något mer bakom all sprit
Att du och jag kanske en dag skulle hitta dit

Dit där alla drömmar kan besannas
Men jag tror att jag får vänta ett tag innan de blir sanna







Fri vers av Emelieeklund
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-16 20:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
<3
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Emelieeklund
Emelieeklund