Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex.. Inget annat ( Ur arkivet)





Upphetsningen i din röst. Längtande läppar mot min hud

Hjärtat pumpar hårt. Jag sväljer. Blundar. Ger mig hän

Huden är känslig för din beröring. Det pirrar hela vägen ner

Öppnar. Fuktar. Knoppas under dina fingrar

Tryckt mot väggen i frustration. Dina händer sliter upp min blus

Dina varma händer finner mina bröst. Fjärilskyssar. En rosa styvhet mot din tunga

Stönar i välbehag. Jag är mer än redo

Nafsande. Sökande.Bultande. Vill ha. Nu

Låt oss inte vänta.. Ögons blickar lämnar en hetta

Min mun är en gåva till dig. Jag leker dig hård. Njuter

Det finns inget annat i mina tankar nu. Bara vi

Oss i en förenande skönhet

Viskande ber jag dig.. Nu, nu, nu.




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-13 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jisses! Här gick det vilt till!
2017-11-13

  henke_r
Glödande hett. Superbt målande!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish