Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i


ord

det jag har är ord

små stora svulstiga sköra porösa som en tvättsvamp

krama den och känn hur ditt liv sugs in

när du släpper greppet




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-15 12:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vissa ord släpper inte taget utan
väntar på den rätta formuleringen.

2017-11-17

    ej medlem längre
litet spöklikt detta
2017-11-16

  Stay Golden
Lite spooky ^^
2017-11-15

  Solstrale VIP
Kan vara tryggt att bo i en svamp, blev väldigt medveten om detta, "jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp" ... Riktigt bra skärpa!
2017-11-15

    ej medlem längre
jo, många är väl de gånger som man har känt sig likt en urkramad tvättsvamp...
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Taly