Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval




När jag inte vet
vilken väg
jag skall gå

blickar jag tillbaka
på vägarna
jag gått




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-11-14 11:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär sig av det som hänt förut...bra sätt...
2017-11-18

  MALVAA VIP
bättre än att gå på ödets vilseleds vägen :)
2017-11-16

    ej medlem längre
klokt skrivet erfarenheten
2017-11-15

  Eva Helene VIP
Klokt att inte bara rusa fram utan stanna, blicka tillbaka och ta lärdom.
Fint!
2017-11-15

    Peter Söderqvist
Fina tankar som fångar livsvisdomen.
2017-11-15

  Solstrale VIP
Kloka ord!
2017-11-15

  Ezmeralda VIP
Ja det tror jag på. Man kan lära av det.
2017-11-15

  walborg
Klokt!

2017-11-15

    ej medlem längre
Vis av erfarenhet är det aldrig för sent att trampa nya spår. Jag gillar!
2017-11-14

  Maria Sundelin VIP
Jag brukar försöka känna efter i hjärtat
Kramar
2017-11-14

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärda ord kring vad som formar vår framtid. All finns, på sätt och vis, i nuet, ögonblicket, erfarenheten och framtiden. Håller med dig om att det är erfarenheten vi måste utgå ifrån.
2017-11-14

  M.Eta
Har de vägarna fungerat förrut är det värt att försöka igen. Fint.
2017-11-14

  Blomma-Stjärna VIP
- genom tillbakablickar
lär vi oss en del
om vad vi behöver veta
för att välja klokt
bland vägarna
som kan ta oss vidare!
2017-11-14

  DavidM VIP
Kloka rader att ta till sig.
2017-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt tänkt! Man kan dra nytta av sina misstag.
2017-11-14

  Kungskobran VIP
Jo men det finns ett Amerikanskt talesätt
Do'nt look back, there is no future in it.
2017-11-14

    ej medlem längre
Livet kan bara levas framåt men måste förstås bakifrån....
2017-11-14

  Tor-Björn Gustavsson VIP
För att leva i nuet behövs erfarenheten.
Fin text "om att lära av livet".
Kram TBG.
2017-11-14

  ULJO
En sund företeelse som kan vara till hjälp
2017-11-14

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2017-11-14

    ej medlem längre
En mycket god strategi, även om man ibland har svårt att finna liknande, tidigare erfarenheter. Om inte erfarenhetsvägen fungerar är det bra att lyssna på magkänslan.
2017-11-14

  Öknens Ros VIP
att se tillbaka med de erfarenheter man gjorde, kanske ta en annan väg nu.
2017-11-14

    ej medlem längre
Klok är den som lär av erfarenheter!
2017-11-14

  överlevaren VIP
Erfarenhet....visdom!
2017-11-14

  Niliboy
Måtte bara bönen å Anden ge kraft vid ständiga vägval!
2017-11-14

  Annaemi VIP
Klok tanke, fina rader, lugn poesi.
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP