Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Någon frågade mig !

Någon frågade mig vad jag har för religion!

 

  • Ingen sa jag!
  • Alla religioner i ett sa jag

 

  • Allt som för mig framåt på livets väg
  • Allt som nås genom i godheten och kärleken

 

  • jag är min egen religion

        -     Jag är

 

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-11-08

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 443 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-11-14 13:30



Bookmark and Share


  Kim VIP
Fiiiint!
2017-11-17

  Ingrid Trolle
Visst är det så att kärleken
och godheten är det som
ska erövra ondskan.
2017-11-15

  anits VIP
Mycket fint skaldat!
2017-11-15

  Rise Little One
Vilken fin inställning!
2017-11-15

  Alysse VIP
Kärleken är livet
bra skrivet
fina Lars <3
2017-11-15

  Maria Sundelin VIP
Där det finns godhet finns det hopp
2017-11-14

    ej medlem längre
Kärlek! <3
2017-11-14

    ej medlem längre
Riktigt fint! Kärleken leder rätt...
2017-11-14

    ej medlem längre
Klockrent!
2017-11-14

  ULJO
Suveränt
2017-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Fint med religion i godhetens och kärlskens namn!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin