Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp...

stanna ditt handslag en stund
bara vik din röst
och utveckla mera mera
tills bladen slår ut böljande

för jag älskar pappersblommor!

och doften av origami i svett

en doft av verkligheten svärtad
med drömmar
i alla kurvor

men hur blev det en sådan vacker doft?

som att ljuset kom bakifrån
och din profil föll över landskap

stora vida fält
av kunskap
av smärta
i smärta

kärvhet mot fingertoppar

det är ofrånkomligt...





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-22 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP