Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVAL - haiku

Kvidande läte

iskross samlas vid strandkant

vågor vinner slag




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-25 17:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra insikt!
2017-11-29

  Fem hjärtan VIP
Mästerligt fångat!
2017-11-27

    ej medlem längre
Den här var jäkligt bra..
2017-11-26

  M.Eta
Havet är stort och mäktigt, vinner i många fall! Bra haiku!
2017-11-26

  Blomma-Stjärna VIP
vinner vågorna mot iskrossen?
det var värst!

2017-11-25

  Poeten Salvador VIP
Vågir vinner slaget. Vem vinner kriget? Havet?
2017-11-25

    ej medlem längre
Ja, jag tycker nog allt att hösten... och vågorna... har vunnit länge i år. :-)
2017-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Fin skildring om Kung Bore, tycker jag hör det där speciella ljudet
2017-11-25

    ej medlem längre
Vintern tar struptag på naturen.
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP