Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här till min syster som för några år sen drabbades av plötsligt hjärtstopp, 30 år gammal


Än får du inte gå





Än får du inte gå

Lilla hjärta.. Slå för livet

Somna inte. Våga inte ens blunda

Ännu är tiden inte kommen

Slå för längtan

Slå för kärlek

Och för de små

Som behöver mammas hand att hålla

På vägen fram i livet




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-16 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish