Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Product of a lost world!

Product of a lost world

Kindness is not a fact

 

We are the last and the first

I can se the coast line…

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-11-16 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-16 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi är själva gränsen som väljer vilken sida vi ska stå på. Om vi ska vända trenden och börja sprida vänlighet. Förändring börjar alltid hos en själv. Bra budskap och poetiskt!
2017-11-18

  StinaJ VIP
Insiktsfulla ord som leder till eftertanke.
2017-11-17

  Karina"Kia"
Att kunna se det ljusa i linje med livet!
Vad som äns krävs!
2017-11-17

  ULJO
Magi
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin