Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SORGLIG RIDDARE - tanka

Riddarens rustning

var blott en unken fasad

feminist, så klart

sanningen var en annan

vänsterfalang i tystnad

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-17 17:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd tanka...
2017-11-18

  Anya VIP
Text med budskap. Jaa det är lätt att kalla sig feminist....svårare att vara det.
2017-11-18

    ej medlem längre
En mycket träffande tanka.
2017-11-18

  Petter Wingren
Så många svek mot människovärdet som har kommit i dagen. Så många låtsade möten.
2017-11-18

    ej medlem längre
Allt är inte vad det ser ut att vara. Sanningen brukar visa sig till slut.
2017-11-18

  ULJO
Bra där
2017-11-17

    ej medlem längre
Ett fagert Janusansikte har lurat många..
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP